Adviesbureau Mijn eigen route, nu veel meer online!

Ondernemersdag Almere, 23 november 2019

Adviesbureau Mijn eigen route op Ondernemersdag Almere met haar programma New Style ondernemers 

https://startersdagen.com/evenementen/ondernemersdagalmere/

New Style ondernemers in the picture...

Ben je benieuwd naar hoe de deelnemers en/of anderen het programma New Style ondernemers ervaren? Neem een kijkje naar een van de volgende artikelen: 

Adviesbureau Mijn eigen route: 1e lustrum in Almere

Mijn eigen route als kennispartner startersdagen.com Flevoland

Ja, ook wij zijn een inspirerende kennispartner van startersdagen.com in Flevoland!

https://startersdagen.com/regio/flevoland/

New Style ondernemers bij "Ondernemen Doen We Zo", RTL7

Op 21 oktober 2018 waren we in het programma "Ondernemen doen we zo" van RTL7! Neem rustig een kijkje.

Spreek deze informatie je aan en wil je meer weten over ons programma New Style ondernemers, neem dan contact. Wij wachten op jou!

Met dank aan Anouk van Kooijk (presentator) en Rob van der Gragt (cameraman) en het hele team van StimsMedia.

Wekelijkse spreekuur op het Ondernemersplein Almere

Elke woensdag 12.00 - 14.00 uur!

Vanaf januari 2018 zijn wij fysiek aanwezig op het ondernemersplein Almere om mensen die vragen hebben over ondernemerschap van dienst te zijn. Laat het je niet overkomen, wees goed geïnformeerd voor je gekozen weg als ondernemer!

https://ondernemersplein.almere.nl/spreekuur-mijn-eigen-route/

Platform New Style ondernemers geeft oriëntatie workshop bij Get2Gether van Stichting SaanA

https://voorjebuurt.nl/nl/projects/get2getter/plan

Op 28 april organiseert Stichting SaanA een Get2Gether voor buurtbewoners, waar er ook een aantal workshops wordt gegeven. De oriëntatie workshop wordt aangeboden door het platform New Style Ondernemers van Adviesbureau Mijn eigen route. Deze workshop is verbonden aan een trainingsprogramma die ongeveer 3 maanden duurt. Het platform New Style Ondernemers streeft naar een Sociaal ondernemend Almere. Door duurzame verbindingen te leggen komen we gezamenlijk tot vernieuwende oplossingen die de minderbedeelden een boost geven.

Mijn eigen route op Startersdagen.com in Almere

Op dinsdag 20 februari organiseerde www.startersdagen.com de startersdag Almere. Daar was Adviesbureau Mijn eigen route ook aanwezig met informatie over haar programma New Style ondernemers (stand Adviesbureau Mijn eigen route).
Het was een leerzaam event voor (pre)startende ondernemers. Uiteraard waren eigenaren van jonge ondernemingen tot drie jaar ook meer dan welkom. Het event vond plaats in het gemeentehuis Almere.
Er was een startersmarkt aanwezig en er werden interessante presentaties en workshops gegeven.
#newstyleondernemers bij #startersdag in #Almere

NewStyle Ondernemer wakkert ondernemersgeest aan 'Durf je droom ...

www.almerezaken.nl/.../1436202-newstyle-ondernemer-wakkert-ondernemersgeest-aa... 

12 dec. 2017 - In het gebouw van Mac3Park in Buiten is NewStyle Ondernemers (NSO) gevestigd. In een kantoorruimte worden beginnende ondernemers begeleidt op weg naar een eigen bedrijf. "Dankzij NSO zijn ondernemers van een uitkering uitgestroomd naar een bedrijf”, zegt Sharella Martha, de drijvende kracht ...

Boeklancering - Word onafhankelijk

www.onafhankelijkerworden.nl/in-beeld-de-boeklancering/ 

Op 18 september 2017 lanceerde Ketty haar boek voor vrienden en familie. Het werd een gezellige avond vol verrassingen. Bekijk hier de foto's. De avond vond plaats bij Mac3Park, in het kantoor vanSharella Martha van NewStyle Ondernemers, dat zij speciaal beschikbaar had gesteld.

Mac3Park nieuws - Geslaagde bijeenkomst New Style Ondernemers

www.mac3park.nl/mac3park/nieuwsbericht/geslaagde...new-style.../b15g1c47o2338

13 sep. 2017 - Na presentaties door Woutje Veldhuijzen (MAC3PARK) en Sharella Martha (Adviesbureau Mijn eigen Route), beiden initiatiefnemers voor het programma, werden er enkele prachtige pitches gehouden door de New Style ondernemers. Daarna volgde een interactie tussen de deelnemende New Style ...

Oud en nieuw onderneemt 11 januari 2017 - Startup Almere

www.startupalmere.nl/wp-content/.../Toost-met-ons-op-het-nieuw-ondernemersjaar.pdf

Programma. 15:30 uur: inloop en startersmarkt. 16:00 uur: welkomstwoord Rien Komen, directeur Windesheim Flevoland. 16:15 uur: keynote Sharella Martha over New Style Ondernemers. 16:40 uur: keynote Wijnand Jongen van Thuiswinkel.org en schrijver van het boek 'Het einde van online winkelen' over de toekomst ...

EDBA sponsort Platform New Style ondernemers!

Per 1 augustus, is het programma New Style ondernemers (NSO) overgegaan in een Platform. Het doel van het platform is om de verbinding tussen ervaren en startende ondernemers op een systematische en gestructureerde manier te organiseren, zodanig dat het delen van kennis door ervaren ondernemers en het opdoen van kennis en vaardigheden door startende ondernemers nog gemakkelijker plaatsvindt. Het Platform NSO biedt ook een meerwaarde voor leerlingen en studenten als toekomstige potentiele ondernemers.

Eén van de kernactiviteiten van het Platform NSO is het aanbieden van een 1 - jarig begeleidingsprogramma voor mensen die graag met hun eigen bedrijf willen beginnen. Dit programma, officieel gestart op 2 november 2015 wordt beheerd door Adviesbureau Mijn eigen route. Daarnaast zijn er een paar meewerkende partners die faciliteiten, beschikbaar stellen voor de realisatie van het programma. Nadat op 29 juli 2016 MAC³PARK de spits heeft afgebeten door een wederzijdse overeenkomst te tekenen, is 18 augustus 2016 met de Economic Development Board Almere (EDBA) een tweede overeenkomst getekend. EDBA (http://edba.nu/over) mag zich nu ook officiële sponsor noemen van het Platform New Style ondernemers.

Op de foto, het moment na ondertekening door dhr. Henk Weyschedé (de voormalige directeur EDBA) en mevr. Sharella Martha (eigenaar Adviesbureau Mijn eigen route). Deze ondertekening vond plaats in het bijzijn van de algemeen secretaris van EDBA en mevr. Woutje Veldhuijzen (gastvrouw MAC³PARK).

Bent u een succesvol financieel draagkrachtige ondernemer op zoek naar een out-of-the-box wijze van investering? Dat kan!!! Het platform New Style ondernemers biedt u vele mogelijkheden om te investeren in juist de startende ondernemers.

Van programma... naar Platform New Style ondernemers!

Het programma New Style ondernemers is opgezet met als doel mensen die graag hun eigen bedrijf willen beginnen te ondersteunen bij het starten. Dit programma, als gezamenlijk initiatief van Adviesbureau Mijn eigen route en MAC3PARK, is officieel gestart op 2 november 2015.

Het programma biedt 1 jaar lang ondersteuning aan de startende ondernemer, vanaf het idee tot en met het daadwerkelijk starten van het bedrijf en daarna. Mensen met een droom of passie om zelfstandig ondernemer te zijn, worden 1 jaar lang begeleid en ondersteund bij het starten van hun eigen bedrijf. Het is opgezet met de mogelijkheid om, zoals bij een “in company training”, de ondernemer in wording onder te dompelen bij ervaren ondernemers, zodanig dat hij/zij de cultuur van het ondernemen leert en zich het ondernemerschap sneller eigen maakt.

Op 1 augustus 2016, is na 9 maanden het Platform New Style ondernemers (NSO) in werking gesteld. Het doel van het platform is om de verbinding tussen ervaren en startende ondernemers op een systematische en gestructureerde manier te organiseren, zodanig dat het delen van kennis door ervaren ondernemers en het opdoen van kennis en vaardigheden door startende ondernemers nog makkelijker plaatsvindt. Uiteindelijk zijn de startende ondernemers beter/goed voorbereid op wat hun te wachten staat en is de garantie dat deze in bedrijf blijven groter. Het Platform biedt ook een meerwaarde voor leerlingen en studenten als toekomstige potentiele ondernemers. Zo is er vorige week een presentatie NSO gehouden bij Zomerondernemers.

Het programma wordt beheerd door Adviesbureau Mijn eigen route die ook de coördinatie van het inhoudelijke gedeelte en training voor haar rekening neemt. Daarnaast zijn er een paar meewerkende partners die faciliteiten, beschikbaar stellen voor de realisatie van het programma. Een van de meewerkende partners is MAC3PARK die infrastructurele en administratieve ondersteuning biedt: op de Bolderweg is een compleet kantoortuin ingericht. Dit is op 29 juli 2016 bekrachtigd middels een wederzijdse overeenkomst. MAC3PARK mag zich officiële sponsor noemen van het Platform NSO. 

Op de foto de ondertekening tussen dhr. Meine Breemhaar (eigenaar MAC3PARK) en mevr. Sharella Martha (eigenaar Adviesbureau Mijn eigen route).  

Omroepflevoland.nl - luisterendetail

https://www.omroepflevoland.nl/luisteren/rob-in-de-middag/26-04-2016 

26 apr. 2016 - Het middagprogramma wordt verzorgd door Rob Brouwer. Tussen 13.00 en 17.00 uur is hij te horen. Elke dag belt hij met een correspondent uit de regio en praat hij met een specialist over actuele zaken. Huizennieuws, lifestyle, voeding en fit, medische zaken en agrarisch nieuws zijn thema's die elke ...

Vereniging Bedrijfskring Almere - NSO - New Style ondernemers

https://www.vba-almere.nl/home/nieuws/53-nso-new-style-ondernemers  

Met deze inschrijving werd een succesvol traject afgesloten, dat vanaf 2 november 2015 in gang was gezet door middel van intensieve samenwerking met Woutje Veldhuijzen (MAC3Park) en Sharella Martha (Adviesbureau Mijn Eigen Route). Zowel Mac3Park als Adviesbureau Mijn Eigen Route zijn lid van de VBA!

New Style Ondernemers van start op De Vaart - Almere Vandaag

almerevandaag.nl/new-style-ondernemers-van-start-op-de-vaart/

17 mrt. 2016 - De Almeerse Sharella Martha en Woutje Veldhuijzen zijn het project New Style Ondernemers begonnen. Ze willen Almeerders die willen starten met een onderneming op weg helpen. Sinds de Kamer van Koophandel cursussen voornamelijk digitaal aanbiedt, zie je namelijk steeds vaker dat coaches of ...

Onze 1ste Informatiebijeenkomst op 28 sept. 2015

Like ons op newstyle.ondernemers

En ontvangt onze maandelijkse updates! 

Facebookpage: link 

Voor meer informatie...

Raadpleeg ook onze website op deze link!

Deel deze pagina