Maak jezelf zichtbaar!

Je bent proactief met oprechte passie voor wat je doet.

Je wilt onafhankelijk zijn en je eigen business hebben.

Je verlangt ernaar om je passie te volgen.

Dan zoek ik jou!

Voel je je ook aangesproken? Neem contact vandaag nog!!!

Op zoek naar begeleiding bij het starten van je bedrijf?

In een jaartraject begeleiden we mensen met en zonder enige ervaring in het programma New Style ondernemers met de voorbereiding als ondernemers in de breedste zin des woords. Het is te vergelijken met een middenstandsopleiding. Als businesscoach gebruiken we maatwerk en nemen de unieke positie van de persoon om deze te helpen te groeien en te denken als ondernemer van zijn/haar eigen bedrijf!

Gedurende 1 jaar wordt intensief gewerkt aan jezelf, je denkwijze om vervolgens je mee te nemen in de wereld van bedrijfsvoering. Je wordt door een businesscoach begeleidt bij het samenstellen van je businessplan en opstarten van je eigen bedrijf. We zijn serieus bezig met verschillende onderwerpen en vieren al onze mijlpalen. 

Wil je meer informatie: contact.

Ben je benieuwd naar de ervaring van deelnemers? Link naar ervaringen.

Bekijk ook onze film.

Programma New Style ondernemer

Doel programma 

Het doel van het programma New Style ONDERNEMERS is “het kweken” van de nieuw denkende en handelende ondernemer. Met name de verbinding tussen ervaren ondernemers en de nieuwe ondernemer is in dit project zeer belangrijk.

Doelgroep

Potentiële kandidaten met bijzondere business-dromen krijgen een unieke kans om van hun dromen een werkelijkheid te maken.   

Inhoud begeleidingsprogramma

Eén jaar professioneel begeleidingstraject ten kantore van MAC³PARK, bestaande uit 4 maanden intensieve praktische training en 8 maanden begeleiding/coaching. 

En vele andere bijzondere aangelegenheden....

Contact-informatie

Of stuur een email via contact.

Dit programma wordt uitgevoerd door Adviesbureau Mijn eigen route. Daarnaast bieden vele andere partners ondersteuning op verschillende gebieden.

1e lustrum Programma New Style ondernemers

5 jaar geleden, op 2 november 2015, zijn we gestart als businesscoach met het programma New Style ondernemers. Dit, nadat de inhoud van het programma zorgvuldig, nauwkeurig en met veel liefde en passie is voorbereid. Bij onze eerste training hadden we 3 deelnemers uit Almere. Ondertussen hebben we bijna 40 deelnemers in zeer gevarieerde branches getraind en gaan we door voor veel meer…

Filmpje New Style ondernemers

New Style ondernemers aan het woord over hun ervaring met het programma.
Met dank aan Marjon van Balen, student Windesheim Almere, studierichting BMER.

KvK Almere
KvK Almere

Deel deze pagina