Werk je alleen of in een vorm van partnerschap?

Het is makkelijk te zeggen dat we klaar zijn met alles wat met de pandemie, het coronavirus te maken heeft. De vraag is wat nu? What next?

De pandemie heeft ons laten ervaren hoe kwetsbaar lokale ondernemers zijn. De ondernemers die niet online beschikbaar waren, moesten hun deuren gewoon sluiten bij de lockdown.

Het scheelde of je alleen werkzaam was, personeel in dienst had of in partnerschap werkte.

Want, laten we eerlijk zijn, vaak genoeg gaat het niet om de producten die jij als lokale ondernemer aanbied, maar de promotie van die producten of diensten. En als je alleen voor staat, kan het weliswaar moeilijk worden.

Ben je ZZP'er en wil je meer van weten of ben je geïnteresseerd om keer te sparren, contact ons via deze link

Belangrijkheid van partnerschap!

Groeien, samen in bedrijf is een programma van Mijneigenroute.nl met als doel ondernemers te helpen groeien door te helpen personeel te werven, te trainen en gezamenlijk de bedrijfsactiviteiten te organiseren. Een andere mogelijkheid is middels partners, want vaak genoeg willen ZZP'ers geen personeel in dienst. Geen probleem, met een partner of partners, kan je ook verder groeien, als je maar goede afspraken maakt.

Het is een maatwerk programma, gericht op zowel de organisatie als cultuur van je bedrijf. Heb je het idee dat je niet verder kan dan te groeien en wil je begeleiding daarbij, contact ons via deze link.

Programma: Groeien, Samen in bedrijf

Dit programma "Groeien, Samen in bedrijf" is speciaal bedoeld voor ZZP'ers en heeft als doel jou als ZZP’er te ondersteunen bij het verder laten groeien van jouw bedrijf.

Je blijft Zelfstandig, maar nu met Personeel (ZmP) of met Partners. Je wordt begeleid en gecoacht om personeelsleden in dienst te nemen, die jouw helpen de verdere groei te realiseren. Je staat echt niet alleen voor!

Inhoud programma

Het programma “Groeien, Samen in bedrijf” is gericht op o.a. de volgende key-onderdelen:

Dit programma biedt een geïntegreerd traject van begeleiding en coaching bij het verkennen van je eigen potenties tot en met het begeleiden van personeel. Daarbij wordt geoefend met verschillende manieren om zichzelf en de ander beter te kennen, het samenwerken, teambuilding, het geven van opdrachten en controle houden op het geheel, het projectmatig handelen en leiden en begeleiden van personeel in het algemeen. Het biedt een gestructureerd proces, waarbij stap voor stap wordt toegewerkt naar het uiteindelijk aannemen van personeel, daarbij rekening houden met je bedrijfsdoelen en -cultuur. Het geeft tenslotte een steun in de rug om met alle situaties rond het hebben van personeelsleden om te gaan.

Hetzelfde geldt ook voor het verder groeien met medewerking van partners, maar dan in een ander specifiek proces.

Voor wie bestemd?

ZZP’ers met passie voor de groei van hun eigen bedrijf!

Duur programma

Het programma is gericht op maatwerk.

Afhankelijk van de competenties en inzicht als ZZP’er, kan het min. 4 maanden duren tot 1 jaar.

Kosten

Afhankelijk van duur van het programma en intensiviteit.

Procedure voor deelname

  • Vraag via deze link een intakeformulier aan. 

  • Lever het volledige ingevulde intakeformulier in, per mail. 

  • Wij plannen samen met u een intakegesprek.
  • Het resultaat van het bovenvermelde gesprek wordt geconcretiseerd in een financieringsgesprek voor het programma. 

  • Als alle gegevens in orde zijn, gaan wij over tot de formele aanmelding.

Hoop je te begroeten bij ons programma! Voor info, neem contact.

Deel deze pagina