Hoe start je een eigen bedrijf?

Veel mensen dromen ervan om een eigen bedrijf te beginnen. Maar niet een ieder wilt het echt! De cruciale vragen zijn: Hoe te starten? Waarmee moet ik rekening houden? Deze vragen staan centraal in het programma 'New Style ondernemer'. Wij leggen je graag uit welke begeleiding dit programma je kan bieden en waarom deze training je de meeste meerwaarde geeft als je overweegt goed voorbereid met jouw bedrijf te starten.

Traject New Style ondernemer

Het traject New Style ondernemer duurt een jaar. In het traject leer je eerst jezelf ontdekken. Vanuit die verkenningstocht maken we de stap naar jou als ondernemer. Immers, het hoe een eigen bedrijf te starten staat centraal gedurende het gehele traject.

In de training kom je in contact met andere ambitieuze beginnende ondernemers die hetzelfde traject volgen of hebben gevolgd. Zo bouw je gelijk een uitgebreid en zakelijk waardevol netwerk. Dit netwerk breid je tijdens het traject nog verder uit, want Adviesbureau Mijn eigen route koppelt jou als beginnend ondernemer aan ervaren ondernemers die hun sporen verdiend hebben. Deze ervaren ondernemers hebben door hun succes nu tijd over om jonge, ambitieuze aankomende ondernemers bij te staan.

Onze experts

Onze expertise komt zowel uit de praktijk als de theorie. Wij combineren de theoretische kennis met de praktijkervaring. Dit merk je doordat je aan de hand van doelgerichte sessies (één keer per week), middels opdrachten, inzicht krijgt in de theorie van het ondernemen. Daarnaast bieden wij praktijkvoorbeelden en de koppeling met ondernemers die hun sporen in de praktijk verdiend hebben en zich exclusief voor de deelnemers van Adviesbureau Mijn eigen route vrij maken om jou te begeleiden tot een succesvolle ondernemer.

Start nu je eigen bedrijf

Dit eenjarig traject is intensief en dus alleen geschikt voor gemotiveerde aspirant-ondernemers die met commitment willen investeren in zichzelf voor hun succes. Aan de hand van een vrijblijvend intakegesprek gaan we in gesprek over jouw passie en jouw verwachtingen. Als we ervan overtuigd zijn dat we elkaar kunnen versterken, plannen we jouw eigen route als gids voor jouw toekomst als ondernemer. Als je contact opneemt via het contactformulier, maken we graag een afspraak.

Heb je passie of droom om te starten met jouw eigen bedrijf en heb je daarbij begeleiding nodig?
Bij ons vind je waarnaar je zo lang op zoek was. Alles wat nodig is om goed voorbereid te kunnen starten....

Ben je reeds gestart en heb je het gevoel dat je niet vooruit komt? Worstel je met allerlei vragen die jou doen twijfelen en je onzeker laat voelen? Dan willen wij jou graag helpen om verder te groeien...

Onze businesscoach levert maatwerk. Een coach voor mensen zonder enige ervaring als ondernemer, maar ook voor ondernemers die al ervaring hebben. 

Ons streven is het stimuleren van innovatief, sociaal en duurzaam ondernemerschap door een goede voorbereiding en duurzame verbindingen onderling. 

Ons motto: goed voorbereid ondernemen!

Wij willen er zijn voor (aanstaande) ondernemers:

  • Voor als je nog niet bent gestart en je wilt meer informatie, bezoek onze website via deze link. Neem ook een kijkje op onze facebookaccount via deze link: onze film
  • Voor starters die verder willen groeien, zie link voor meer informatie.

Spreek deze informatie je aan en wil je meer weten over wat wij doen als New Style ondernemers, neem dan contact. Wij wachten op jou!

Platform New Style ondernemers

Wij hebben ons eigen platform geheten Platform New Style ondernemers. Ons platform biedt aan zowel beginnende als ervaren ondernemers de mogelijkheid om op een gestructureerde manier kennis met elkaar te delen op verschillende manieren. Delen van kennis wordt dan vermenigvuldigd en creëren we op die manier win-win situaties met en voor elkaar. Wij geven elkaar een steuntje in de rug!

1e lustrum Programma New Style ondernemers

5 jaar geleden, op 2 november 2015, zijn we gestart met het programma New Style ondernemers. Dit, nadat de inhoud van het programma zorgvuldig, nauwkeurig en met veel liefde en passie is voorbereid. Bij onze eerste training hadden we 3 deelnemers uit Almere. Ondertussen hebben we bijna 40 deelnemers in zeer gevarieerde branches getraind en gaan we door voor veel meer…

Onze eerste 3 deelnemers, die onvoorwaardelijk hun vertrouwen hebben gegeven in het programma New Style ondernemers, kwamen 1 keer per week bij elkaar op de maandag. Aan de hand van opdrachten die zij thuis moesten voorbereiden, werden zij begeleid en gecoacht om zo hun droom voor het starten van hun eigen bedrijf waar te maken. De eerste bedrijven die zijn ingeschreven bij de KvK in het kader van dit programma waren dan ook productfotografie, online platform en Caribische catering.

Vandaag, 2 november 2020, zijn we 5 jaar verder en hebben we nog vele ondernemers kunnen inschrijven bij de KvK. We hebben ook deelnemers uit andere steden en zelfs uit het buitenland. Vandaar dat we het programma New Style ondernemers ook online aanbieden.

Op deze mooie, bijzondere dag, willen we stilstaan bij de enorme uitdaging van een zelfstandige ondernemer om in deze tijd te blijven geloven in de zaak! Want, dankzij een goed draaiende zaak, kan een ondernemer in zijn/haar eigen levensonderhoud blijven voorzien. Wat is het toch prachtig om vrij te zijn in je keuze, je beslissingen en je tijd. Als zelfstandige ondernemer kies je zelf voor het alleen zaken doen of het samenwerken met partners. Hetzelfde geldt voor de keuze voor personeel. Kortom de zelfstandige ondernemer bepaalt zelf zijn/haar eigen organisatie en inrichting van de zaak voor het aanbieden van de producten of diensten.

Daarom is het van wezenlijk belang dat de zelfstandige ondernemer zich goed voorbereidt op zijn/haar taak als ondernemer. Of de zelfstandige ondernemer werkgever is of niet, hij/zij is een rolmodel voor de gemeenschap. De (potentiële) klanten kijken naar hem/haar, bewust of onbewust. Hoe mooi is het dan om op een juiste manier als voorbeeld te dienen, ook voor de komende generaties…

In ons Platform New Style ondernemers werken we met positieve en krachtige gedachten, waarmee we elkaar empoweren om door te gaan met steeds het beste uit onszelf te halen, het beste van elke situatie te maken en anderen mee te empoweren. De New Style ondernemers richten zich vanuit hun eigen waarden en normen op hun idealen en dragen deze uit in wat zij graag willen (hun passie). Ze zijn niet meer alleen, maar behoren tot een ongedwongen gemeenschap waarop zij een beroep kunnen doen, met vragen kunnen komen, maar ook elkaar kunnen stimuleren en motiveren.

Vandaag willen we proosten op ons 5-jarig bestaan. We zijn trots op ons Platform New Style ondernemers, maar bovenal op eenieder die hun vertrouwen in het programma heeft gesteld en die zich vandaag New Style ondernemer noemt. Het zijn stuk voor stuk zelfstandige New Style ondernemers die in zichzelf geloven, zeker zijn van zichzelf, werkend vanuit hun passie en elkaar motiveren en stimuleren om steeds een volgende mijlpaal te bereiken. Met name in deze tijd met de steeds verder woekerende coronavirusmaatregelen, willen we onze New Style ondernemers, maar ook alle ondernemers, heel veel kracht en wijsheid toewensen. We weten dat het niet altijd makkelijk is, maar ondernemerschap betekent immers risico’s nemen. Er kunnen hele goede tijden zijn, maar een ondernemer moet bestand zijn tegen minder goede tijden. De coronatijd was niet voorspeld en heeft eenieder (grote en kleine ondernemers) als verrassing gegrepen. Maar omdat we weten dat vele succesvolle ondernemers ons zijn voorgegaan in soms zeer harde strijd voerend tegen moeilijke tijden, weten we dan ook dat we deze coronatijd zullen overleven. Moeilijke tijden maakt de zelfstandige ondernemer juist scherper en alert. Zo leert de ondernemer in de harde praktijk steeds het beste uit zichzelf te halen.

Een speciaal dankwoord aan alle partners die ons gedurende ons 5 jarig bestaan hebben gesteund. Wij zijn dankbaar!!!

Gods rijkste zegen voor ons en alle ondernemers! 

We geven in deze feestmaand (november) eenieder die zich inschrijft 10% korting!

Het programma New Style ondernemers is een programma ontwikkeld door Adviesbureau Mijn eigen route.

#newstyleondernemers #mijneigenroute

Interactieve informatiebijeenkomst!!!

Je hebt in het verleden veelal vele dromen, wensen en/of doelen gesteld voor de toekomst. Hoeveel daarvan zijn tot nu toe bereikt?

Op deze presentaties ontdek je wat je kan doen om je dromen/wensen/doelen alsnog te bereiken. Het is nooit te laat!
Kom het zelf ontdekken bij de vele mogelijkheden die wij bieden. Belangrijk hierbij is dat jij een keuze moet maken. Jij kiest, wij faciliteren!!! Het gaat immers om jou!
Kies voor zekerheid! Kies voor jezelf!!!

Na een algemeen gedeelte, kan je kiezen uit de volgende onderdelen voor informatie en netwerken:
- gezonde lifestyle
- persoonlijke ontwikkeling
- financiële zekerheid
- eigen bedrijf (starten of doorgroeien)

De avond wordt altijd afgesloten met een verrassing!!!

Kom en ontdek hoe je je doelen effectief kan omzetten in acties!

Kijk uit naar de volgende datum of stuur een bericht voor een persoonlijk gesprek.

Laat je vrijblijvend informeren!
Het kost je nu niets!!!

Nieuwe groep start online!

Een nieuw jaar, een nieuwe maand, nieuwe uitdagingen, nieuwe dromen...

Zet de 1ste stap naar het vervullen

van je lang gekoesterde droom!

Laat ons je interesse spoedig weten via contact.

In deze tijd van het jaar is het goed om even stil te staan bij jezelf. Wat ging goed en wat ging minder. Heb je je gestelde doelen behaald of weet je niet eens meer wat je doelen waren?
En... is het tijd om je doelen voor volgend jaar te formuleren...
Mocht het zo zijn dat je goed voorbereid je eigen bedrijf wilt starten, dan horen wij graag spoedig van jou. En anders: deel het even met je vrienden, misschien heeft iemand in jouw vriendenkring het juist nodig.
#newstyleondernemers

In deze tijd van het jaar is het goed om even stil te staan bij jezelf. Wat ging goed en wat ging minder. Heb je je gestelde doelen behaald of weet je niet eens meer wat je doelen waren?
En... is het tijd om je doelen voor volgend jaar te formuleren...
Mocht het zo zijn dat je goed voorbereid je eigen bedrijf wilt starten, dan horen wij graag spoedig van jou. En anders: deel het even met je vrienden, misschien heeft iemand in jouw vriendenkring het juist nodig.
#newstyleondernemers

2e jaarsviering Programma New Style ondernemers!!!

Het is alweer 2 jaar dat is gestart met het programma New Style ondernemers!

Wat is begonnen met 3 deelnemers in 2015 is uitgegroeid naar bijna 20. Gedurende afgelopen 2 jaar zijn deelnemers getraind om zichzelf te (her)ontdekken en hun bewuste keuze voor ondernemerschap nog bewuster te maken. Immers, het is de bedoeling om eenmaal ondernemer, altijd ondernemer te blijven!

In totaal zijn er 9 bedrijven al ingeschreven bij KvK, waarvan 7 al bezig zijn met uitoefening van hun bedrijf, de meeste uit eigen kracht!

We hebben veel plezierige momenten met elkaar gedeeld zoals mijlpalen, evenementen, vieringen, geboorte van kleinkinderen, maar ook leed door ziekte, nare omstandigheden en verlies van dierbaren. Samen empoweren we elkaar zodanig dat eenieder dat steuntje in de rug krijgt, waar hij/zij behoefte aan heeft.

Vorig jaar (2016) is het Platform New Style ondernemers opgericht. Het platform biedt met name alle deelnemende ondernemers de mogelijkheid om op een gestructureerde manier kennis met elkaar te delen. Onze partners, bestaande uit ervaren ondernemers, maken het mogelijk om de deelnemers te voorzien van toepasselijke informatie door presentaties te houden of gewoon met ze te sparren. Met dank aan alle partners die ook het afgelopen jaar hun bijdrage hebben geleverd.

Wij bedanken met name Meine Breemhaar van MAC3PARK, een grote succesvolle ondernemer, die mede dankzij zijn sponsering het mogelijk heeft gemaakt dat het programma New Style ondernemers op een mooie, inspirerende en professionele omgeving zit en waar de deelnemers kantoor kunnen houden. Vanuit Adviesbureau Mijn eigen route heeft Sharella Martha, een kleine ondernemer, gedurende afgelopen jaar, vanuit een zeer gestructureerde en systematische aanpak aan elke deelnemer afzonderlijk de nodige aandacht gegeven om deze tot verdere ontwikkeling te helpen.

Ook in het 3e jaar willen we ons blijven richten op deelnemers die graag goed voorbereid hun eigen bedrijf willen starten. Daarnaast gaan we op zoek naar ondernemende partners die deelnemers willen adopteren. Want voor ons is juist de verbinding tussen de ervaren ondernemer en de startende ondernemer van essentieel belang.

En natuurlijk staat er nog veel meer te gebeuren. Een nieuw jaar, nieuwe kansen en nieuwe plannen die we met beide handen aangrijpen.

Moge de Heer ons allen blijven zegenen in onze successen als New Style ondernemers!

Bericht aan potentiele deelnemers: Voel je iets voor onze aanpak en wil je eerst een kijkje nemen, dat kan. Neem dan vrijblijvend contact op.

Bericht aan potentiele partners: Wil je met ons in gesprek voor een bijdrage in welke vorm dan ook, ook dat kan! Mail gerust naar contact.

Samen maken wij van elke deelnemer met een passie of droom een welbewuste ondernemer met oog voor de medemens en onze economie. Door de eigen motivatie en met elkaar samen te werken zijn wij een inspiratie voor anderen!!!

Informatie Programma New Style ondernemers

New Style ondernemers: misschien iets voor jou die zolang droomt van je eigen bedrijf???

Dit programma wordt uitgevoerd door Adviesbureau Mijn eigen route.

Voor informatie: Contact.

Nieuwe dag, nieuwe kansen, nieuwe uitdagingen!!!

“Life’s a journey. It’s a journey about discovering limits.”

- Larry Ellison –

Deel deze pagina