Groeien als ZZP'er 

Veel zzp'ers hebben de ambitie om hun bedrijf te laten groeien. Met die groei ontstaan ook nieuwe uitdagingen. Vraag jij je ook weleens af: "hoe kan ik mijn bedrijf laten groeien?" Dan is onze begeleiding aan zzp'ers echt iets voor jou.

Ons programma "Groeien, samen in bedrijf" is een op maat gemaakt traject met oplossingen voor ondernemers die hun bedrijf succesvol verder willen laten groeien. Wij komen in beeld op het moment dat een zzp businesscoach gevraagd is of zzp business mentor gezocht wordt die ambitieuze zzp'ers kan helpen om de stap te maken naar een groter bedrijf met personeel. Het groeien van zelfstandige zonder personeel naar een bedrijf met personeel vraagt immers om verandering in jouw bedrijf, maar ook in jouw persoonlijke vaardigheden. 

Wat leer je tijdens het programma?

Wij bieden begeleiding of deskundige hulp op maat aan zzp’ers die personeel in dienst wensen. Daarbij kan het onder andere gaan om een of meer van de volgende 4 kerngebieden:

  1. Persoonlijke groei
  2. Organiseren van de bedrijfsgroei
  3. Leiden en begeleiden van personeel
  4. Personeel in dienst nemen!

Op basis van een intakegesprek brengen we jouw ambities in kaart. Ook beoordelen we samen op welke kerngebieden je jezelf verder wilt ontwikkelen. Op basis van dit gesprek maken we een traject op maat waarin we samen aan de slag gaan ter verbetering van jouw vaardigheden op de geselecteerde kerngebieden. Zo kun je jouw bedrijf met vertrouwen succesvol laten groeien. 

Extra voordelen...

In het programma "Groeien, samen in bedrijf" gaan we in een traject van 4 maanden tot een jaar samen aan de slag om jou op een geïntegreerde manier alle vaardigheden te leren om jouw bedrijf verder te laten groeien. Dit doen wij ook door gebruik te maken van het netwerken met andere deelnemers en ervaren ondernemers, en wel op een unieke manier. Zo krijg je automatisch ook allerlei praktische tips om jouw bedrijf verder te laten groeien. Daarnaast leer je waardevolle partners kennen die jou tijdens en na het programma helpen om jouw bedrijf verder te laten groeien.

Start vandaag nog met onze begeleiding! 

Wij plannen graag een intakegesprek om ons programma "Groeien, samen in bedrijf" verder uit te leggen. Zo beoordelen we samen of jij onze diensten aan zzp’ers kunt gebruiken. Als je contact opneemt via het contactformulier, maken we graag een afspraak voor een intakegesprek.

Groeien, samen in bedrijf

Voor ZZP'ers die verder willen groeien, hebben we het programma Groeien, samen in bedrijf.

De volgende onderdelen vormen onlosmakelijk deel uit van het programma. 

Je bent zelfstandig ondernemer, je bepaalt je zaken zelf, je hebt alle verantwoordelijkheid. Denk je ook aan je eigen groei?
Heb je al een coach?
Want, al heb je het nog zo druk, je eigen constante groei is ook nodig!

Je bedrijf maakt omzet dankzij je klanten. Je hebt een klantenbestand met eenmalige klanten en vaste klanten.
Hoe vriendelijk ben je voor je klanten?
Hoe zorg je voor je klanten? Wat doe je voor je klanten?

Wat betekent je personeelsleden voor jou als ondernemer? Heb je een personeelsbeleid?
Zijn je personeelsleden blij met jou als hun werkgever? Wat is hun inbreng in je bedrijf? Kan je hen blindelings vertrouwen?

Ondernemer, herken je dit?

“Ik wil wel, heel graag zelf, maar het wilt maar niet lukken!”

“Ik heb zoveel geprobeerd en ben nog steeds bezig, maar op de een of andere manier gaat het gewoon niet zoals ik dat graag zou willen!”

Als je die situaties herken en erken, dan is het hoog tijd om een andere draai aan te geven…

Het speciaal voor de ondernemer ontworpen programma “Persoonlijke ontwikkeling” is gebaseerd op de integratie van zowel de mentale, intellectuele als emotionele gebieden, zodanig dat je prettiger kan functioneren. Het genot in het proces om te komen tot plezierig ondernemen is daarbij van belang.....

Drukke tijd? Geeft niet.

Gedurende 4 weken, met workshopsessies van 2 uur per week, wordt gewerkt aan jezelf als persoon, je vertrouwen in datgene wat je doet en je denkwijze.
 Aan het eind van het programma ben je in staat om:

  • Op het niveau van het verstand (het denken, bewustzijn en geest):
 je eigen denkwijze onder ogen te zien; jezelf te ontlasten van obstakels in je denkwijze en wordt je bewust van je eigen handelen conform je eigen denkwijze.
  • Op het niveau van het handelen (acties ondernemen):
 je leert bewust de eigen doelen te vertalen naar eigen acties, samen te werken met anderen op een ontspannen manier;
 je eigen geïntegreerde manier van denken en handelen te ontdekken!

Gedurende het traject (binnen de workshopsessies) krijg je “thuisopdrachten” mee. Aan het eind van de sessies zijn er nog 2 terugkomdagen.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Voor ervaren ondernemers die een bijdrage willen leveren

Ervaren ondernemers hebben de mogelijkheid om een presentatie te houden bij de starters.

Jij zou ook een startende een steuntje in de rug kunnen geven. 

Ben je een ervaren ondernemer en wil je je verhaal of kennis delen met startenden?

En wie weet kunnen zij jou ook enkele tips geven waaraan je niet had gedacht.

Dan hoor ik gauw van jou!   Contact

Ik waardeer het enorm als je de bijgevoegde enquête invult.

Alvast bedankt voor je medewerking.

Link vragenlijst 

Voor vragen: Contact.

Deel deze pagina